Pisos de LLoguer

Este debate contiene 6 respuestas, tiene 2 mensajes y lo actualizó AFyS AFyS hace 5 meses, 3 semanas.

Viendo 7 publicaciones - del 1 al 7 (de un total de 7)
 • Autor
  Publicaciones
 • #191 Respuesta
  AFyS
  AFyS
  Jefe de claves

  Exposeu aquí qualsevol dubte de pisos de  lloguer i termes generals immobiliaris, i  serà contestada per un professional immobiliari. En Assessoria Afys resolem els teus dubtes.

  Avui en dia, trobar pisos de lloguer a bon preu i en bones condicions és molt difícil, tot i així, desprès de trobar-lo hem de demostrar la nostra solvència als propietaris, per això cal entregar les nostres nòmines, contractes laborals i demostrar els ingressos.

  La mediació entre llogaters i propietaris és el més difícil en els contractes de pisos de lloguers , per això moltes vegades cal recórrer a professionals immobiliaris, que vetllaren perquè tot surti bé i garantiran els drets tant dels propietaris com dels llogaters, i en cas de conflictes intentaran mediar entre les parts per arribar a un acord.

   

  #436 Respuesta

  Anna

  Hola , es legal que una immobiliària et faci entregar una paga i senyal abans d’ensenyar-te un pis?

  #438 Respuesta
  AFyS
  AFyS
  Jefe de claves

  Hola Anna, s’hauria de veure en quines condicions li fan entregar la fiança, ja que en tot cas li haurien de tornar si el pis no li agrada, el que si li podem dir, que no és una pràctica gens coherent ni transparent de cap profesional.

  #463 Respuesta

  Montse

  Hola, llevo 5 años en una vivienda y la propietaria me quiere subir 50 € de golpe en vez del ipc, ¿es eso legal?

  #465 Respuesta

  Mauro

  Me han dicho que tengo que pagar ITP por alquilar un piso pero yo no lo veo claro, creo que eso solo se paga al comprar una vivienda. me lo pueden decir.

  #466 Respuesta
  AFyS
  AFyS
  Jefe de claves

  Exacto, así es. Hay que pagar Impuesto de transmisiones patrimoniales ( ITP ) al alquilar una vivienda. Puede consultar los importes en cada comunidad Autónoma, en Catalunya es el 0,50% de la renta total de 3 años. Lo puede consultar aquí

  #468 Respuesta
  AFyS
  AFyS
  Jefe de claves

  Hola, habría que mirar la renovación de su contrato, ya que al llevar cinco años habrá ejecutado una prórroga. Durante la duración del contrato la propiedad solamente le podrá subir el IPC pero cuando acabe el contrato podrá pactar un contrato nuevo con la renta que acuerden.

Viendo 7 publicaciones - del 1 al 7 (de un total de 7)
Respuesta a: Pisos de LLoguer
Tu información: