13 diciembre, 2015

INMOBILIARIA

Al departament de immobiliaria a Manresa de l’Assesoria Afys tenim un equip de professionals qualificats per donar-te el millor assessorament en la compra, venda i lloguer de pisos, cases, garatges, negocis i tota classe d’immobles a Manresa o a tota la comarca del Bages.

Moltes vegades has d’anar a una immobiliària a Manresa però no saps a quina anar, a la nostra empresa la tasca principal  és assessorar-te a buscar el teu pis de lloguer o venda amb la millor eficàcia i al millor preu, o ajudar-te a vendre el teu amb les millors condicions de mercat.

Els nostres agents immobiliaris van començar la seva tasca a Manresa (Barcelona) l’any 1980, després d’una gran quantitat d’operacions immobiliàries realitzades de venda i lloguer de cases, pisos, terrenys, locals, pàrquings nous i de segona mà, si et deixes assessorar per ells no deixaràs res a l’atzar.

Els nostres assessors en immobiliaria a Manresa son professionals titulats que t’assessoraran i t’ajudaran de manera totalment personalitzada a l’hora de buscar un pis de compra o de lloguer, o si vols vendre  o llogar el teu, de tal manera que que les teves necessitats es vegin complertes al 100% .

Comptem amb la nostra cartera pròpia d’immobles a Manresa i al Bages on podràs triar entre autèntiques gangues. Si vols realitzar qualsevol operació immobiliària no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Actualment prestem servei a Manresa i  a tota la comarca del Bages.

PULSADOR-VEURE-IMMOBLES

[Total:1    Promedio:5/5]