12 diciembre, 2015

ABRIR UN NEGOCIO

Obrir un negoci és una de les decisions més importants que prenem a la nostra vida, hi han molts tipus de negocis, alguns més arriscats i altres no tant, físics, online o combinats.

A l’hora d’obrir un negoci cal tenir en compte moltes coses com la inversió a realitzar, la competència, la garantia d’èxit, les despeses fixes mensuals, l’experiència que tenim en el sector, entre d’altres.

L’Assessoria Afys disposem d’assessors experts que t’ajudaran a decidir-te a l’hora d’obrir un negoci rentable.

Si no tens experiència com a empresari et recomanem començar per negocis pocs arriscats, actualment estan proliferant molt els negocis en línia, amb poc risc i bastants possibilitats d’èxit.

Després de decidir-nos a obrir un negoci cal tenir diverses coses en compte, avui en dia internet juga un paper molt important per potenciar el nostre negoci, si tenim molt clara la marca que triarem haurem d’examinar-la amb exactitud, molta gent no sap quin nom o marca posar al seu negoci i acaben triant-ne una a l’atzar i després intenten potenciar-la i es troben que el seu domini està agafat per una altra empresa i han de recórrer a dominis alternatius o acaben canviant la marca. La nostra recomanació a l’hora de triar la marca és mirar abans si el domini està disponible, tant l’extensió .com com .es, hi ha molts dominis expirats amb gran potencial, molta antiguitat i molt ben valorats per google. Una de les millors opcions és buscar un domini ben posicionat en el nostre nínxol i posar la marca centrant-nos en aquest domini, d’aquesta manera tindrem més de la meitat de la feina feta i una possibilitat d’èxit del 75%. A Afys tenim experts en recerca i compra de dominis expirats molt ben valorats, és un dels nostres majors secrets per a l’èxit, t’ajudarem a buscar un domini rentable o podràs triar-ne un de la nostra cartera de dominis.

També és important mirar amb anterioritat si la marca ja està registrada a l’Oficina Espanyola de Patents i marques , a nivell Europeu o Mundial, en cas que vulguem potenciar el nostre negoci fora de l’estat Espanyol. Una vegada que iniciem la nostra marca és molt important registrar-la ja que si no ho fem, després d’haver-la treballat i potenciat ens podrien obligar canviar-la.

Un cop obert el negoci entra en joc el màrketing i publicitat, com hem dit anteriorment, per la rellevància de la xarxa, recomanem el màrketing en línia, és una manera ràpida de potenciar el nostre negoci si optem per anuncis de pagament SEM, encara que el més aconsellable és invertir en posicionament SEO, a Afys també disposem d’assessors especialitzats en el màrketing en línia, havent posicionat nombroses empreses en les primeres posicions de google.

Això són només algunes pinzellades a tenir en compte a l’hora d’obrir un negoci, si estàs pensant a emprendre un negoci, no dubtis a contactar amb nosaltres i deixar-te assessorar pels nostres consultors i assessors, també disposem d’una cartera de negocis rendibles creats i en marxa que estan buscant emprenedors i talents per gestionar-los.

[Total:2    Promedio:5/5]